0

I was able to run Appliance once without any problems.

After that first time, however, I keep getting some weird error:
A box keeps flashing on the top right corner, that switches between "slow keys" and "bouncy keys". Also, a box appear in the centre of the screen, saying "Failed to launch shortcut XF86AudioNext", "Failed to execute child process 'pragha' (no such file or directory)".

These messages keep coming back, even if I dismiss them.

enter image description here

8
  • What version of the appliance are you running?
    – kzidane
    Jun 19 '14 at 20:23
  • I got it from this site, so I'm guessing it's 19.
    – JNat
    Jun 19 '14 at 20:38
  • Have you tried to update it by running update50 in the terminal?
    – kzidane
    Jun 19 '14 at 20:48
  • I cannot open the terminal...
    – JNat
    Jun 19 '14 at 20:54
  • I actually was able to open it and run it now, before the warning message appeared. Currently updating
    – JNat
    Jun 19 '14 at 20:57
1

So the solution is

  1. Run update50.
  2. Restart the appliance (if necessary).
  3. Restart your PC (if necessary).
1
  • Yes, it seems to be.
    – JNat
    Jun 20 '14 at 10:09
0

Did you try to update the system via Software Update? I had network trouble when I tried to update Fedora (the OS that the Appliance uses) and lost the network as a result, so I don't recommend you do that unless you create a restoring point in case this does not work.

2
  • I updated it through the terminal, but the problem still persists
    – JNat
    Jun 19 '14 at 21:52
  • update50 should be fine. Can you access any website from Chrome within the Appliance?
    – baloushi
    Jun 19 '14 at 21:57

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .